Vámpírnaplók
Data from the site

Sanstitre5.jpg

Szerkesztő: Sziszi (bercibaba)
Alapító: Sziszi (bercibaba)
Fejléc: Sziszi (bercibaba)
CSS kód: Sziszi (bercibaba)
Nyitott: 2008.09.21.
Téma: The Vampire Diaries
Böngésző: Google Chrome
Felbontás: 1366x1024
Kiszolgáló: Gportal
Email: bercibaba13@freemail.hu
 
Dates
MÁRCIUS 10.
16.I Was Feeling Epic
 
Chat

 

 
Partners

No thumbnail found for this image.No thumbnail found for this image.No thumbnail found for this image.No thumbnail found for this image.No thumbnail found for this image.

 
Coming Soon:

Képtalálat a következőre: „Vámpírnaplók”

Előzetes

Cím: 8.season 16.episode - I Was Feeling Epic
Időpont: 03.10. 
Adó: The CW

RÉGI BARÁTOK - Ahogy Mystic Falls sorsa kockán forog, Stefannak és Damonnek a legnagyobb ellenségükkel kell harcolniuk utoljára.

 
Order it

No thumbnail found for this image.No thumbnail found for this image.No thumbnail found for this image.No thumbnail found for this image.No thumbnail found for this image.No thumbnail found for this image.

No thumbnail found for this image.No thumbnail found for this image.No thumbnail found for this image.No thumbnail found for this image.No thumbnail found for this image.No thumbnail found for this image.

No thumbnail found for this image.

 
Actors on Twitter

Paul WesleyIan SomerhalderKat Graham

ernestorileyMichael MalarkeyMichael TrevinoArielle KebbelKayla Ewell

Torrey DeVittoMarguerite MacIntyreSara CanningJason MacDonaldAnnie Wersching

Wolé ParksNathalie KelleyKristen GutoskieChris WoodTodd Lasance

 
Videos of the season

 
Photos of the season

Képtalálat a következőre: „JPEG”

 
Visit
Indulás: 2008-09-21
 
Sign up
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 


 

 

TVD News

Vámpírnaplók: A sorozat készítői elmagyarázták, miért neki kellett meghalnia Forrás: http://starity

2017.03.18. 16:23, bercibaba
A sorozat egyik készítője sok kérdést megválaszolt a Vámpírnaplók fináléjával kapcsolatban.
 
 
Stefan jobbat érdemelt! – olvasható millió Tumblr- és Twitter-bejegyzésben. A finálé természetesen nemcsak szívfájdalomról szólt: Damon és Elena boldogan élhetett, Caroline és Alaric iskolát nyitott a „különleges” gyerekeknek, és végre, a Salvatore testvérek elásták a csatabárdot.
 
A sorozat egyik készítője, Kevin Williamson elárulta a TVGuide.comnak, miért Stefannak kellett meghalnia, mi történt a „Klaroline” levéllel, és „Delena” házasságával.
 
Miért döntöttetek úgy, hogy Elena és Damon a túlvilágon találkozik a családjával a végén?
 
Nézőpont kérdése, szerintem, ha erről megkérdezed Julie Plecet, ugyanezt fogja mondani. Az ötlet az volt, hogy egy montázsban előre vetítjük, mi történhetett a karakterekkel. Damon aggódott, hogy soha többé nem látja Stefant. Elena biztosította arról, hogy békére fognak lelni. Ez a fény az alagút végén, hogy Damon megtalálja a lelki nyugalmát. Az utolsó pillanatot olyanná akartuk varázsolni, hogy Elena és Damon is rátalált erre.
 
Miért tűnt Damon és Elena olyan fiatalnak a haláluk pillanatában?
 
Mint mondtam, ez nézőpont kérdése. Az egész show arról szólt, hogy elveszítesz, gyászolsz embereket, és úgy érzem, az utolsó üzenetünk az volt, hogy ezek a személyek vigyáztak ránk életünk során, majd, békére lelsz. Szóval, mondjuk úgy, kiléptünk a valóságból egy pillanatra, és megmutattuk, mi lehetne. A valóságban ők leélték az életüket, megöregedtek, igen, de a felolvasásban Elena azt mondja: „Damon békére fog lelni”. Így végül ő találkozik családjával, Damon pedig hazatér, és meglátja Stefant. Ez csak képzelet, mi lehet a jövőben.
 
 
A sorozat azzal indult, hogy a két testvér harcolt egy lányért, végül azonban a kapcsolatuk ennél sokkal bonyolultabb volt. Mikor vettétek észre, hogy már többről szól ez az egész?
 
Az elején a családot akartuk középpontba rakni. Egy család gyászáról és veszteségéről szólt, hiszen Elena elvesztette a szüleit. Az elején így a legrosszabbal kellett megbirkóznia Jeremynek és neki. (...) Természetesen ebből később kialakult a szerelmi háromszög. Azonban végig Stefan és Elena próbálta feldolgozni a gyászt, és megtanulni, hogy éljenek újra teljes életet.
 
Julie azt mondta, hogy valaki mást akartak megölni. Elárulod, ki lett volna az?
 
Oh, mindenki soron volt. Sokat beszéltünk erről az írók szobájában. Remekül éreztük magunkat. Sajnálom, hogy nem tudtunk mindent belerakni 42,5 percbe. Sok lehetőség volt. Bonnie-t semmiképpen nem akartuk megölni. Bonnie-nak nem kellene meghalnia Elena boldogságáért, ebben egyetértettünk. Bonnie-nak teljes, gazdag életet kell élnie.(...)  Neki jár a boldog vég. Nem ölhettük meg Mattet sem, hiszen, ha eddig húzta emberként, akkor megérdemli a folytatást. Ha őt ki akartuk volna írni, már megtettük volna a negyedik évadban. Most, a nyolcadikban már nem tehetjük meg. Damon és Stefan között vacilláltunk. Tudtuk, hogy Katherine-nek mennie kell, így őt megöltük. Gondoltunk arra, hogy Damon és Stefan is meghal. Majd arra, hogy Damon megöli Katherine-t, megmenti a várost, és mindenki mást. Azonban, Stefan olyan sokáig volt Ripper, hogy úgy éreztem, hogy egy módja van arra, hogy visszatérjen, az pedig az, ha megöljük őt. Ezért halt meg ő a végén.
 
Lexi megjelenése a végén sokkal könnyebbé tette Stefan halálát. Miért gondoltátok úgy, hogy Lexi a megfelelő személy arra, hogy átvezesse őt a túlvilágra?
 
Mindig ott volt számára. Már az első naptól kezdve. Szerintem ő tette Stefant szerethetőbbé. Legjobb barátok voltak. (...) Sokat segített Stefan karakterének kialakításában. Tényleg mindig számíthatott rá. Ő segített neki, hogy ne legyen többé Ripper. Lexie volt így a tökéletes erre.
 
 
Stefan volt a sorozatban mindig a jobb „ember”, azonban a fináléban ez másképp alakult. Tényleg Damon lenne a jobb?
 
Damon minden lett, amivé Stefan akart válni. És mivel feláldozta magát, Damon élhette a jobb életet.
 
Stefan nem sokkal Caroline-nal kötött házassága után áldozta fel magát. Nem aggódtok, mit fognak szólni a Steroline rajongók?
 
Na igen, ez trükkös. Azonban remélem, a közönség megérti, hogy miért mondta Stefan, amit mondott. „Nem tennéd ki a gyermekeidet semmilyen veszélynek. A család az első. Ezt te jobban tudod, mint bárki más. És mivel minden a családról szól, ezért tudom, megérted, miért teszem, amit teszek”. És ő megértette. A család az első. Nem örült neki, az élet fájdalmas, de megértette Stefant. Ráadásul, Klaus bármikor visszatérhet az életébe! Ezt mutatta a levél is.
 
 
Elenának hatalmas gyűrű volt az ujján, így gondolom, Damon és ő összeházasodtak valamikor a jövőben. Gondoltatok arra, hogy ezt képernyőre vigyétek?
 
Igen. Le is forgattuk, de nem volt rá idő, így ki kellett vágni. Volt egy jelenet, amiben megkérte a kezét, és a doktori után összeházasodtak. Doktor lett belőle. Szóval köpenybe öltöztettük, és így időt spóroltunk.
 
Bonnie most a világot járja, és éli az életét boldogságban. Mi történt Enzo lelkével?
 
Távolról figyeli őt. Engedi, hogy élje az életét, ahogy mondtad. Így képzelem el a boldogságot: az emberek, akik vigyáztak ránk, formáltak minket, szerettek, mindig velünk lesznek. Ezt akartuk megmutatni vizuálisan.
 
Mit gondolsz, mi lesz a Vámpírnaplók öröksége?
 
Remélem, az emberek egy nagy mosollyal az arcukon néznek vissza, és sok szép emlékük lett az évek során. Azt akarom, hogy az emberek azt mondják: „Wow, imádtam ezt a sorozatot. Ember, ez egy jó show volt”.
 
Még nincs hozzászólás.
 
VD5.jpg

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints